Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verhalen in de Categorie "Cultuur" (11)

Vakantie is de beleving van openstaan, zei Kristof Lataire van domein Menas in een voorgaand artikel.

Van origine zijn ze Turks. Hun religieuze wortels liggen in het Christendom. De vrouwengroep van de Mechelse vereniging ACOM wil Chaldeewse vrouwen verbinden en sterker maken.

Wat gebeurt er als je klankkunst integreert in een natuurlijke omgeving? Musica, een impulscentrum voor muziek, ging de uitdaging aan.

Plots, als een complete verrassing, sta je letterlijk met je voeten bovenop een immense luchtfoto en zie je de regio Kortrijk zoals de piloten van Engelse en Duitse vliegtuigen die za

Pal aan de Leie ligt een fonkelnieuw Kortrijks museum waar je handen mee mogen op ontdekkingstocht. Waar je verwondering ervaart.

Hoe gaan we als maatschappij om met mensen in armoede? Hoe zijn de beeldvorming en het armoedebeleid door de eeuwen heen geëvolueerd?

Kunst kan het onzegbare zegbaar te maken. Dat blijkt ook bij een bezoek aan het Gentse Museum Dr.

In Het Kindermuseum in Brussel loopt een gloednieuwe, interactieve tentoonstelling die de naam 'De Verwondering!’ draagt.

Een verrassing, een ervaring van schoonheid en indrukwekkende grootsheid, een onverwacht geschenk voor de ziel.

‘Musea zien, tentoonstellingen bezoeken, lange wandelingen maken: het opent mijn geest. Daardoor kan ik veel beter relativeren.

Pagina's

Copyright © 2018 Steunpunt vakantieparticipatie | Disclaimer | Privacy |