Doe mee!

toeristische partnerorganisatie

Word toeristische 
partner

Als toeristische partner kan je korting bieden aan personen met een beperkt budget. Iedere partner geeft korting naargelang zijn draagkracht. Maar je kan ook partner worden om andere dan financiële drempels weg te werken. Misschien kan jij wel vakantiezorgen wegnemen voor mensen met heel specifieke vragen.

sociale partnerorganisatie

Word sociale
partnerorganisatie

Ben je een organisatie die zich inzet om mensen toe te leiden naar het aanbod in toerisme? Vind je het ook belangrijk dat mensen met een beperkt budget toch op vakantie kunnen of er een dagje erop uit kunnen? Zie je soms ook oplossingen waar anderen problemen ondervinden? 

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We hebben een website vol verhalen uit het netwerk.

Mensen die meedoen. Daar worden wij blij van.

Toeristische partners, Rap Op Stap kantoren, sociale partnerorganisaties en een pak andere actoren die het verschil maken vormen samen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie: een netwerk dat op jaarbasis heel wat mensen die vakantiedrempels ervaren bereikt. De partners verbinden zich op hetzelfde thema: Iedereen Verdient Vakantie! 

Stel je vraag - deel je idee!

personas

Wil je op daguitstap of met vakantie maar lukt dit niet zo makkelijk? Heb je een vraag, aanbod of idee? We volgen jouw vraag en zoeken samen met partners in het netwerk naar een oplossing. Zo kan iedereen zonder zorgen op vakantie!  

Connect your story

connect-your-story

Met Connect Your Story willen we zoveel mogelijk conversaties voeren over hoe reizen en gastvrijheid bijdraagt aan het welzijn van mensen, aan de verbinding van mensen met elkaar, met de plek en met de aarde.

Zing mee

Vakantielied

Vind jij ook dat iedereen vakantie verdient? Zing dit lied uit volle borst. Zelf geen zangtalent maar wil je anderen inspireren? Deel het clipje van ons 'iedereen verdient vakantielied'.

Forum Iedereen Verdient Vakantie

Still video Forum 2019

Het Forum is een jaarlijks terugkerend evenement voor vakantiegangers, sociale partnerorganisaties, toeristische partners en andere stakeholders.