Gezellig samen op vakantie
“Door het aanbod van Iedereen Verdient Vakantie heb ik toch de mogelijkheid om er een lang weekend op uit te gaan met mijn dochter”

Ontdek het aanbod

laars in water

Meer dan 600 vakantie ideeën, mét zoekfunctie.

Stel je vraag!

Hoofd

Laat een vakantiedrempel je niet tegenhouden, stel hier je vraag.

Verbind je verhaal

voetjes en hand in het zand

Wat bruist er allemaal in dit netwerk? Lees en deel hier de verhalen.

Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie is uniek en bijzonder. Meer dan 2000 partners verbinden hun krachten om het recht op vakantie waar te maken. Een succesvol partnerschap waarin iedereen die de missie deelt z'n steentje kan bijdragen. 

  • Wil jij ook het verschil maken en mensen in armoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen?
  • Neem jij vakantiezorgen weg? 
  • Vertel jij het verder?
Logo straffe koffie

Pirlewiet, Akindo en Iedereen Verdient Vakantie nodigen jou uit op een rondetafelgesprek met Straffe koffie en sterke stories met als thema gezinsvakanties
Wanneer3 juni van 11u - 15u30
WaarVakantiehuis Akindo, Werkplaatsen 65 A, 3920 Lommel

Meer weten over deze Straffe koffie? 

Paraplu veld

Boeking afgekeurd? 
Het is uiteraard niet leuk als een boeking wordt afgekeurd. Vanaf nu kunnen jullie ook zien waarom een aanvraag werd afgekeurd. Hiervoor ga je naar het overzicht van je boeking, in het kadertje belangrijke informatie kan je de "opmerking van de aanbieder" lezen wat ook de reden is waarom een aanvraag werd afgekeurd. Lees meer!

JoetzJoetz West-Vlaanderen heeft nieuwe plekjes vrij! Dit aan een iets hogere prijs dan voorheen. Ze organiseren kampen tijdens de zomer voor kinderen van 3 tot 15 jaar. Ze zijn overal te vinden, van de Barkentijn in Nieuwpoort tot in de Ardennen! Ook voor de kleinsten onder ons is er dit jaar een groot aanbod. Ze gaan met hen naar de ruimte, de jungle, ze duiken de keuken in en bakken allerlei lekkers,... Er is voor elk wat wils! Wil je graag een plaatsje reserveren? Bel ons, mail ons of vul dit contactformulier in

Kazou

Wil je deze zomer graag op vakantie met Kazou? Er zijn nog heel wat vrije plaatsjes! Neem een kijkje op de website www.kazou.be en maak alvast je profiel aan.
Inschrijven is verplicht via dit inschrijvingsformulier. Rechtstreeks boeken via de website van Kazou is niet toegestaan. Het is ook aanbevolen om een tweede of derde keuze op te geven.

Schrijf je hier in!

 

ma di wo do vr za zo
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Ons netwerk