Nieuwe ontdektoer 50 Tinten Groen Netevallei

Mechelen

Je hebt een jong gezin voor je neus zitten dat op zoek is naar de ideale daguitstap of vakantie. Liefst voor elk wat wils... Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie heeft een erg ruim en divers aanbod, maar jij (of je vakantieganger) kiest misschien vaak voor hetzelfde? Je kent simpelweg niet heel het aanbod en onbekend maakt vaak onbemind.  

In navolging van onze vorige ontdektoer, trekken we op dinsdag 25 september naar de Netevallei. Een korte maar krachtige kennismaking met het pittoreske Lier, gevolgd door een proevertje van Hidrodoe in Herentals en afronden met de klepper Kazerne Dossin en het uitgebreide toeristische aanbod van Mechelen.  

Smeer je beentjes goed in en kijk je ogen uit want het is een sfeervolle en daadkrachtige prospectie.   

We spreken af aan het station van Lier om 8u30. Van daaruit nemen we een bus om in de Netevallei rond te trekken en te eindigen aan het station van Mechelen om 16u.  

Ga je mee?  

We bieden deze dag kosteloos aan. De toer is bedoeld voor begeleiders die de vakantieganger een vakantiebestemming helpt kiezen.  

 

Schrijf je nu in

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ze te stellen, we staan je graag te woord! anneleen.adriaenssens@iedereenverdientvakantie.be of tim.verwilghen@iedereenverdientvakantie.be  

  

 

Heb je een vraag?

Tel. 02 588 04 49 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 

We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u.