Forum 2022

Forum 'Blik op de toekomst'

Op dinsdag 11 oktober komen we met het hele netwerk samen voor het Forum 2022. Op dit jaarlijks evenement ontmoeten toeristische partners, sociale organisaties en vakantiegangers elkaar om in gesprek te gaan over de toekomst. Want hoe zou het zijn als die vakantie binnen één muisklik, één telefoontje of één (rap op) stap bereikbaar was voor iedereen? Vaarwel administratieve rompslomp, hallo makkelijk en dichtbij!  

Voel je je aangesproken om mee te bruisen? Je bent van harte welkom in de Sint-Godelieveabdij te Brugge (Boeveriestraat 45, 8000 Brugge), op wandelafstand van het station. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina (best via laptop en niet via smartphone).

Programma

09.30u: onthaal
10.15u: welkomstwoord
11.00u: workshops
13.00u: lunch
14.00u: toeristische uitstap in samenwerking met Visit Bruges of workshop
16.00u: afsluit met een drankje

Voor de toeristische uitstap in de namiddag heb je zes keuzes. We vragen je om drie favoriete keuzes door te geven. Aangezien we met een grote groep zijn, kunnen we niet garanderen dat iedereen de eerste keuze krijgt. Dit zijn de zes uitstappen:

  • Hartelijk Brugge
  • Dompel je onder in culinair Brugge
  • Verdiep je in de geschiedenis van Brugge ter land en te water
  • Beleef Brugge van op het water en in de hoogte
  • Verken toegankelijk Brugge
  • Ontdek (de toekomst van) de Sint-Godelieveabdij

Voor de laatste optie blijf je in en rond de abdij, de andere uitstappen liggen op ongeveer een kwartiertje wandelen. Bij de optie 'Hartelijk Brugge' raden we goeie stapschoenen aan. Voor de uitstap 'Beleef Brugge van op het water en in de hoogte' is een goeie (wandel)conditie wenselijk.

In de namiddag bieden we ook drie verschillende workshops aan: eentje voor toeristische partners, eentje voor beroepskrachten van sociale organisaties en eentje voor vrijwilligers van sociale organisaties.

Hoe geraak je er?

Het Forum gaat door in de Sint-Godelieveabdij (Boeveriestraat 45, 8000 Brugge). Dat is ongeveer tien minuutjes wandelen van het station van Brugge. We raden je dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf de voorkant van het station van Brugge voorzien wij wegwijzers tot aan de abdij. Wie met de wagen komt, kan betalend parkeren aan het station van Brugge (ondergrondse parking aan de achterkant of Parking Station aan de voorkant) of op Parking Zand.

Inschrijven

Gelieve iedere persoon apart in te schrijven. Van zodra je op 'indienen' klikt, krijg je een bevestiging te zien. Je kan daar dan ook doorklikken naar het formulier om een volgende persoon in te schrijven.