Boek je groepsvakantie via kampas.be

Vind je in ons aanbod niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje op de site van Kampas.

Wat is Kampas?

Kampas verzamelt alle Vlaamse locaties voor meerdaagse verblijven van (jeugd)verenigingen en organisaties. Met een aantal handige zoekfilters kan je op zoek naar het perfecte aanbod in de gewenste periode. Een deel van de zelfkookaccommodaties kan je ook rechtstreeks boeken via Kampas. Je krijgt dan automatisch de laagste prijs toegekend. Wil je graag zo'n verblijf boeken? Je leest hieronder hoe je dat doet.

Waarom boeken via Kampas?

Boeken via Kampas heeft tal van voordelen:

-    Je hebt direct zicht op de beschikbaarheid
-    Je hebt onmiddellijk de juiste prijs als je inlogt met je account die gekoppeld is aan je Iedereen Verdient Vakantie-groep. Je leest hier hoe je dat doet.
-    Je kan heel wat verblijven rechtstreeks via Kampas aan de laagste prijs boeken als je inlogt met je account die gekoppeld is aan je Iedereen Verdient Vakantie-groep. Je leest hier hoe je dat doet.
-    Je krijgt binnen de 5 dagen antwoord op je aanvraag
-    Je kan al boeken tot 2025

Hoe boek je een jeugdverblijf via Kampas?

1.    Ga naar de boekingscentrale van Kampas. In dit filmpje tonen we hoe Kampas precies werkt.
2.    Kies je voor een verblijf in zelfkook? Dan is die misschien al boekbaar via Kampas zelf. Je ontdekt in deze handleiding hoe je dat doet.
3.    Is het verblijf niet boekbaar via Kampas zelf? Neem dan contact op met de aanbieder en dien je aanvraag op die manier in. Vermeld bij deze directe reservatie dat je lid bent van Iedereen Verdient Vakantie en vermeld je organisatiekenmerk ( organisatiekenmerk = jouw unieke organisatiecode, samengesteld uit letters en cijfers. Je vindt het terug onder ‘Boekingen’ in jouw boekingsportaal.).