Informatie nieuw boekingsportaal

Vanaf vrijdag 3 juni krijgt je boekingsportaal een nieuwe look & feel, om boekingsaanvragen beter op te volgen en de doorlooptijd van boekingen te versnellen.

We maken vanaf 3 juni volgende zaken mogelijk:
-    Organisaties annuleren zelf hun daguitstappen en (georganiseerde) vakanties. 
Annulaties passeren dus niet langer via onze vakantiebemiddelaars. Het proces zal voor iedereen vlotter verlopen, waardoor kamers/huisjes/kampplaatsen sneller terug beschikbaar zijn. Ook de daguitstap-aanbieder weet sneller waar hij aan toe is.
-    Organisaties kunnen een aanvraag voor een groepsvakantie voor dit jaar én volgend jaar indienen. Zo krijgen ze dezelfde kansen als groepen die binnen het reguliere circuit reserveren. De organisaties zijn zich ervan bewust dat de prijzen op jaarbasis kunnen aangepast worden. Deze optie is enkel toegestaan voor organisaties die zelf een vakantie organiseren en begeleiden (ongeacht de groepsgrootte), niet voor individuele vakanties. 
-    Als testproject gaan vier organisaties rechtstreeks hun aanvragen bij de toeristische partner kunnen indienen. Het gaat om vier organisaties die heel vaak boeken. Op die manier willen we korter op de bal kunnen spelen om zo de doorlooptijd van alle boekingen te verminderen. Dit testproject wordt in september 2022 geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig. 

De overgang naar dit nieuwe systeem heeft tijdelijk volgende impact op jou;
-    Vanaf vrijdag 3 juni kan je opnieuw inloggen en aanvragen indienen en opvolgen. Opgelet: omwille van de privacywetgeving, dien je jouw account te heractiveren en een nieuw paswoord aan te vragen. Hoe je dit precies moet doen, lees je hieronder. 
-    Na die activatie kom je op ons nieuwe portaal en kan je verder werken zoals gewoonlijk.

We excuseren ons voor dit tijdelijk ongemak en bedanken je voor je begrip.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@iedereenverdientvakantie.be.

Heractiveren account

Om je account opnieuw te activeren, voer je volgende stappen uit:

  1. Surf naar netwerk.iedereenverdientvakantie.be. Klik onderaan op 'Klik hier om zelf je account te heractiveren'. (zie hiernaast)
  2. Vul je e-mailadres in en klik op verstuur.
  3. Je ontvangt nu een mailtje. Klik in dat mailtje op 'Wachtwoord instellen' om je nieuwe wachtwoord te kiezeen.
  4. Eens je nieuwe wachtwoord ingesteld is, kan je opnieuw inloggen op ons boekingsportaal.
Heractivatie account