Eva Mouton Vertel het verder

MAAK HET VERSCHIL

Vertel het verder

Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie maakt vakantie mogelijk voor mensen in armoede. Toeristische attracties, verblijven en andere partners geven vrijwillig korting aan mensen in armoede. Ken jij mensen in jouw omgeving die dit nog niet weten? Vertel het verder en maak zo Iedereen Verdient Vakantie bekend bij het grote publiek.

Word vrijwilliger bij Rap op Stap

Wil je graag mensen helpen bij het boeken van hun vakantie of daguitstap aan verminderd tarief? Stel je dan kandidaat om vrijwilliger te worden bij een Rap op Stap-kantoor in je buurt.


 

Help mee tijdens een vakantie

Op vakantie gaan vraagt heel wat organisatie. Ook vervoer en goed gezelschap zijn onmisbaar voor een geslaagde vakantie. Help jij graag mee? Vakantieschakel is het platform waar vraag en aanbod elkaar vinden en nieuwe ideeën ontstaan.


 

Word partner van het netwerk

Ben je zelf lid van een sociale organisatie? Word partner van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie en boek vakanties voor jouw doelgroep aan kortingstarieven.


 

Geef korting

Wil jij als toeristische ondernemer ook het verschil maken en mensen in armoede een daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner van het netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Geef vrijwillig een korting aan mensen in armoede. Je geeft korting naargelang jouw draagkracht.

Doneer

Heb je zelf financieel voldoende middelen? Maak dan het verschil door een bedrag te doneren. Op die manier geef je letterlijk een vakantie cadeau.