Nieuws

Verfijn je zoekopdracht

Publicatiedatum
Date intervals

From

To

Wis filters
Vacature procesondersteuner
Het Fonds Vakantie voor Iedereen is dringend op zoek naar een procesondersteuner toeleiding vakanties met sociaal-maatschappelijke drive, die vakanties op maat helpt mogelijk maken voor en met de meest kwetsbare gezinnen en mensen in armoede. Ben jij zo’n facilitator die met hen het aanvraagproces wil doorlopen? Kan jij het verschil maken door individuele vakantiedrempels te helpen detecteren en helder te benoemen?
TVL_IVV_catalogi
De nieuwe brochures 'Op daguitstap' en 'Op vakantie' zijn er! Registreer je nu via onze budgetcheck en vraag ze aan. Je kiest zelf of je ze digitaal of per post wil ontvangen. Vraag je brochure(s) aan.
kazou
De voorinschrijvingen zijn ondertussen helaas afgelopen. Vanaf 15 januari om 17.00u kan je opnieuw een aanvraag indienen om met korting op Kazou- of JOMBA-kamp te gaan. Let er wel op dat het niet zeker is dat je aanvraag goedgekeurd wordt.
Boek je daguitstap of vakantie voor 2022
Droom je van een daguitstap of vakantie deze zomer? Dan kan je terecht in één van de Rap op Stapkantoren in jouw buurt of bij een sociale organisatie om je uitstap of je vakantie te boeken.