Stopzetting opvolging contingenten daguitstappen

In 2020 tekenden heel wat partners in op de steunmaatregelen om de moeilijke coronaperiode door te komen. Toerisme Vlaanderen kocht toen een éénmalig aanbod in. Deze regeling noemen we ‘contingent’. Bij de toekenning van dit contingent vroegen wij je om zelf bij te houden hoeveel van het bedrag reeds werd opgebruikt en ons te contacteren wanneer dat bedrag bijna op is. Tot op heden kreeg je hierbij hulp van ons. 

Vanaf 1 december maken wij geen rapport meer aan van het verbruik van de contingenten. Wij vragen dan ook om het verbruik van jouw contingent vanaf dat moment zelf op te volgen. Je kan je hierbij baseren op het saldobedrag dat je in je mail terugvindt. Als je contingent (bijna) is opgebruikt, contacteer ons dan op info@iedereenverdientvakantie.be, zodat wij met jou de verdere samenwerking kunnen bekijken en de prijzen kunnen aanpassen. De verantwoordelijkheid dat de juiste prijzen van jouw aanbod worden gehanteerd ligt dus bij jou.

Vraagt het opvolgen van je contingent te veel werk? Dan kan je afstand doen van je bedrag en het saldo terugstorten op het Fonds Vakantie Voor Iedereen (BE65 3632 1089 3396). In dat geval hanteren we voor 2023 de prijzen van jullie normale kortingstarief.

Wil je het contingent behouden? Dan kan je je resterend contingent zonder problemen overdragen naar 2023.

Vul voor 12 december onderstaand formulier in om door te geven welke keuze je maakt. Wie meerdere contracten heeft, kan per contract een andere beslissing nemen.