Forum

Jaarlijks organiseert Steunpunt Vakantieparticipatie een forum, dit is een ontmoetingsmoment waarbij alle partners elkaar kunnen ontmoeten. We stellen het vakantieaanbod voor en de eerste vakantiegidsen worden er uitgedeeld. Op het Forum komen we te weten wat er leeft binnen het bruisende netwerk.

Het team Vakantieparticipatie verzamelde met de hulp van enkele goed luisterende 'oren' meer dan 1000 verhalen over hoe mensen vakantie mogelijk maakten voor andere mensen. Zo leren we hoe het netwerk van geëngageerde partners vakantie nog beter mogelijk kunnen maken. Met de resultaten van dit onderzoek gaan we samen met alle forumgenodigden aan de slag.

Het afgelopen half jaar zette Vakantieparticipatie een 10-tal vakantiebestemmingen in de kijker tijdens de “Iedereen Vakantie Toer”. Van daguitstappen tot kamperen, vakantie dat is samen zijn, genieten, en...  samen zingen... Samen met enkele ervaren vakantiegangers en onder deskundige begeleiding van Allez Chantez schreven we een vakantielied. Het vakantielied kreeg een plaats in de verschillende voorstellingen die Allez, Chantez! bracht tijdens de toer. De laatste halte van de toer is Oostende op het Forum Iedereen verdient vakantie. Lees hier het verslag van het Forum in Oostende. 

Forum 2017 logo

Forum 2016 - the making of

Forum 2014

Forum 2015 Lommel

Forum 2015 Gent

Forum 2016 - dans en beweging

Forum 2013

Heb je een vraag?

Tel. 02 504 03 91 of 1700 (gratis)

Mail ons

Adres:
Iedereen Verdient Vakantie
Grasmarkt 61
1000 Brussel 

We zijn elke werkdag bereikbaar van 9u. tot 12u. en van 13u. tot 17u.