Openbaar vervoer

Op daguitstap of vakantie gaan is altijd een beetje reizen. Vaak is het transport een grote kost voor je uitstap. Daarom willen we je graag op weg helpen om een goedkoop en comfortabel vervoersmiddel te vinden.

De Lijn

De 10-rittenkaarten van De Lijn kunnen gebruikt worden voor vakanties die via ons gereserveerd worden. 

NMBS

Iedereen Verdient Vakantie heeft geen samenwerking met de NMBS. Wel zijn er een aantal mogelijkheden om goedkoper te reizen met de trein. Als je een verhoogde tegmoetkoming hebt, kan je reizen aan halve prijs. Ook met de kortingskaart 'grote gezinnen' geniet je van een mooie korting. Bovendien kan je in het weekend goedkopere biljetten kopen.

De Lijn

Plan je reisroute met De Lijn en ontdek alles over vervoerbewijzen.

NMBS trein

Alle kortingen die van toepassing zijn op treinreizen vind je hier.

Toegankelijk transport in Vlaanderen

Wil jij het openbaar vervoer nemen? Deze informatie helpt je op weg.

Vakantiekost

Wanneer je op daguitstap of vakantie bent, ga je graag ook eens lekker tafelen. Wist je dat er in Vlaanderen en Brussel enkele hele mooie restaurants zijn die voor jou en je gezin kokkerellen voor een sociale prijs

Sociaal restaurant

Lekker eten hoort bij een geslaagde vakantie. "Als sociaal restaurant richten wij ons vooral op mensen die niet in de mogelijkheid zijn om op restaurant te gaan."

Wens je meer infomatie? Bekijk dan zeker onderstaande tips.

Toerisme voor Autisme biedt op maat gemaakte visuele stappenplannen voor mensen met een autismespectrumstoornis. 

BlueAssist is een hulpmiddel voor mensen die het moeilijk hebben om alle communicatie te begrijpen of moeilijk hun vraag kunnen stellen.

Bel gratis naar het nummer 1700 als je een vraag hebt of meer informatie wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10 en 16 uur.

Flap vakantiekost

Boek je een verblijf met zelfkook? Dan ontvang je een kookboekje boordevol inspiratie om goedkoop en lekker te koken op vakantie. 

Aardappelen

Ga met een kopietje van je reservatiebewijs van een daguitstap of vakantie naar één van de deelnemende sociale restaurants en geniet van het laagste tarief.