Over ons netwerk Iedereen verdient vakantie

Home page header

Een netwerk van verschilmakers.

Het netwerk versterkt wat goed werkt en neemt initatieven waar dingen nog beter kunnen. Samen met de meer dan 2000 partners vanzelfsprekend: sociale partnerorganisatiestoeristische partnersDe Lijnsociale restaurants en verschillende vrijwilligers. Samen maken we het verschil. 

Sociale partnerorganisaties

Vlaanderen heeft een sterke traditie van verenigingen en diensten die geloven in de kracht en de positieve effecten van vakantie. Ze leiden vakantiegangers toe naar een bestemming die matcht.

Toeristische partners

Vlaanderen heeft enorm veel toeristische ondernemers die geloven in de kracht en de positieve effecten van vakantie. Ze ontvangen vakantiegangers op hun locatie en zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Impact van het netwerk

2017 was het eerste werkingsjaar met de verbreding van de opdracht. In totaal kon het netwerk al 5.993 geïnteresseerden bereiken en 836 geslaagde verbindingen leggen.

De kracht van een zelfgekozen vakantie.

Participatie is de rode draad. Deelnemen en invloed hebben op je eigen leefomgeving en
beslissingen zijn cruciaal in een positief zelfbeeld. Keuzevrijheid en een eigen invulling aan vrije tijd
dragen hiertoe bij.

vlinder

Missie

We geloven in de positieve effecten van vakantie en willen dat iedereen die kan ervaren. Vrije tijd en toerisme zijn belangrijk voor lichaam en geest. Iemand die zich goed voelt in z’n vel, functioneert beter. Iemand die zich gewaardeerd voelt, kijkt positief naar de samenleving. Iedereen verdient vakantie!

WaarderendOnderzoekenCove

Straf netwerk

We maken ontmoeting mogelijk. We stimuleren partnerschappen tussen toeristische bedrijven en sociale organisaties. We proberen iedereen te laten blinken in wat die bijdraagt. We houden de aandacht bij sterkten die onze partners in het netwerk inbrengen. 

Jaarlijks forum

Het Forum Iedereen Verdient Vakantie is een jaarlijks evenement waar toeristische partners, sociale organisaties en vakantiegangers elkaar ontmoeten om in gesprek te gaan. Zo brengt het Forum een bruisend netwerk samen om het nog meer in beweging te zetten.