iedereen verdient vakantie

brochures

Wil je op daguitstap of vakantie maar heb je een beperkt budget? Ontdek hier welke toeristische partners uit het netwerk een korting voorzien. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of vakantie, maar ervaar je een drempel? Ben je een partner uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform gaat aan de slag met elke vakantievraag zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat.

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Wekelijks verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van partners uit het netwerk die mee vakantie mogelijk maken. 

Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie is een uniek netwerk van vakantiegangers, sociale en toeristische partners. Allemaal geloven we in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling: ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Door in gesprek te gaan, ontstaan er nieuwe initiatieven en ideeën om vakantie mogelijk te maken voor iedereen.

 

Veelgestelde vragen

Vraagteken
Hoe weet ik of ik recht heb op sociaal tarief? Kan ik mijn vakantie of daguitstap annuleren? Hoeveel op voorhand moet ik mijn aanvraag indienen? Wij krijgen veel vragen over onze werking en zetten de belangrijkste vragen even op een rijtje.

Korting op jeugdverblijven

groep mensen
Wist je dat je voor vakanties in 2021 en 2022 korting kan krijgen op je groepsvakantie in een jeugdverblijf? Lees snel verder om de deelnemende jeugdverblijven te ontdekken.

Wij bestaan 20 jaar

20 jaar samenwerken
En dat vieren we met taart! Zin om mee te vieren? Maak dan vandaag nog iemand gelukkig en schenk een taart aan één van onze partners waar je graag mee samenwerkt.

Boek je daguitstap of vakantie voor 2021

Man en kind op speeltuin
Droom je van een daguitstap of vakantie deze zomer? Of wil je graag je kind inschrijven voor een Kazouvakantie? Ontdek alle informatie via onderstaande knop.