Team

Home page header
Jeroen Gernaey

Jeroen Gernaey

Het lievelingsverhaal van Jeroen: 'Iedereen heeft recht op vakantie. Voor minder doen we het niet.' "Vakantie zorgt voor een niet te onderschatten mentale adempauze in een veeleisende samenleving.  Het mag daarom niet zijn dat door schuldgevoel en angst voor een  waardeoordeel ze zichzelf dat recht op vakantie en ontspanning ontzeggen. 

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 91

Wendy Van De Cruys

Wendy Van De Cruys

Het lievelingsverhaal van Wendy: 'Vergeet dementie. Onthoud de mens. Onthoud de verhalen'. "Een verhaal over leven en laten leven, over het zoeken naar oplossingen, over het zien van kansen in plaats van obstakels, over mensen die andere mensen laten gloeien, over oude mensen!"

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 91

Sabine Van de Velde

Sabine Van de Velde

Het lievelingsverhaal van Sabine: 'Traag'.  "‘Traag’ en ‘ver’tragen in onze hectische en prestatiegerichte maatschappij is een uitdaging door allerlei normen die ons opgedrongen worden.   Vakantie moet er zijn om te vertragen, hoofd leeg te maken, te genieten en de vriendschapsbanden bewuster te beleven. Met aandacht voor mekaar.  En dat verdient iedereen."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 91

laura vanhoof

Laura Vanhoof

Het lievelingsverhaal van Laura: Op uitstap gaan en herademen. “Omdat ik vind dat mensen die hun thuisland hebben ontvlucht, het verdienen om even te ontspannen en te ontsnappen aan het geweld dat hen is en wordt aangedaan.”

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be

Eefje Ransbottyn

Eefje Ransbottyn

Het lievelingsverhaal van Eefje: 'Kom nu maar, gasten, laat de hostel weer bruisen'.  "Ik heb zelf jaren in de hotelsector gewerkt en er iets niets zo leuk als mensen een fijn verblijf te gunnen. Sommigen kijken er maanden naar uit om er eindelijk eens tussenuit te zijn."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 91

Karlien Leroux

Karlien Leroux

Het favoriete verhaal van Karlien: 'Nu is het tijd om uit te vliegen'.  “'Iedereen heeft het nodig om iets onbekends te durven doen en vast te pakken.' Het gaat niet (alleen) over het kamp zelf;  het draait om samen zijn en samen alweer stappen vooruit zetten."

Hubcoach Vakantiebemiddelaars
karlien.leroux@iedereenverdientvakantie.be

Jeroen Marijsse

Jeroen Marijsse

Het lievelingsverhaal van Jeroen: 'Primeur: 'Vakantieschakel' wordt vliegwiel in netwerk Vakantieparticipatie.' "Er is veel meer welwillendheid dan we denken en dit platform maakt dat mogelijk.”

Themaverantwoordelijke Iedereen Verdient Vakantie
jeroen.marijsse@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 70

Flora Joossens

Flora Joossens

Het lievelingsverhaal van Flora: 'Iedereen dezelfde kansen voor uitstappen, logisch toch?'. "Vertrekken van inclusiviteit maakt van de wereld een betere plek voor iedereen."

Hubcoach Thema-expertise Iedereen Verdient Vakantie
flora.joossens@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 05 02

Carine De Mesmaeker

Carine De Mesmaeker

Het lievelingsverhaal van Carine:'Dikke Freddy wil ook op vakantie!'  "Het verhaal van Dikke Freddy schetst op een 'onschuldige' en grappige manier de problematiek zo treffend!" 

Vakantiebemiddelaar
carina.demesmaeker@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 04 12

Carine Geboers

Carine Geboers

Het lievelingsverhaal van Carine: 'Vakantie kan ook zijn: een pelgrimstocht om jezelf eindelijk te ontmoeten.' "Wat mij steeds enorm treft in ons netwerk zijn de verhalen over moed. Mensen die uit een diep dal zijn geklommen en blijven klimmen."

Netwerkverbinder
carine.geboers@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 91

Gudrun Willems

Gudrun Willems

Het lievelingsverhaal van Gudrun: 'Verlof voor mijn hersenen'. "Zo mooi omdat de effecten en het belang van vakantie voor mensen met een bepaalde kwetsbaarheid naar de oppervlakte komt in dit verhaal."

Netwerkverbinder
gudrun.willems@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 23

Tim Verwilghen

Tim Verwilghen

Het lievelingsverhaal van Tim: 'Kinderen stampen limonademakerij uit de grond'. "Dit verhaal vertelt iets vanuit een positieve benadering, het zoeken van talenten bij jonge mensen uit een sociale doelgroep.Je maakt ze bewust van hun capaciteiten.

Netwerkverbinder
tim.verwilghen@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 03 19

Els Mostien

Els Mostien

Het lievelingsverhaal van Els: 'Over verontwaardiging, moed en een genereus hart'. "‘Hier mag iedereen zijn’, zo is het maar net. Brenda trekt een streep in het zand door tijd te pakken voor anderen en een verschil te proberen maken. Haar harde inzet voor een zachtere wereld, haar sterke overtuiging én haar persoonlijk parcours. Diep respect. En hoopvol."

Netwerkverbinder
els.mostien@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504  04 35

Ellen Druyts

Ellen Druyts

Het favoriete verhaal van Ellen: 'Op uitstap gaan en herademen'. "Ik hou er zelf van om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe culturen te leren kennen. Als toerist met alle zintuigen genieten van lokale specialiteiten, heerlijk. In dit verhaal hoor je hoe het is als je nieuw bent in een land, maar dan niet als toerist. En hoe je op termijn toch ook als toerist kan rondtrekken in dat land."

Netwerkverbinder
ellen.druyts@iedereenverdientvakantie.be

Sarah Ishiekwene

Sarah Ishiekwene

Het lievelingsverhaal van Sarah: 'Reizen: respecteer, waardeer en geniet van wat anders is'. "Vakantie opent je wereld, vriendschap, andere levenswijzes en plekjes om nooit te vergeten. Met elke reis kijk je telkens een tikkeltje anders naar de wereld."

Netwerkverbinder
sarah.ishiekwene@iedereenverdientvakantie.be,
tel. 02 504 04 14

Lisa Viane

Lisa Viane

Het favoriete verhaal van Lisa: 'Wandelingen met babbelingske'. Je hoeft helemaal niet ver te gaan om vakantie en ontspanning te ervaren. Het samenzijn, op pad gaan, babbelen met anderen, gids spelen in eigen buurt... Meer hoeft het soms niet te zijn.

Medewerker communicatie
lisa.viane@toerismevlaanderen.be

Marleen Ritzen

Marleen Ritzen

Het lievelingsverhaal van Marleen: 'Vakantiekansen voor kinderen, doe wat nodig is.' "Waarom dit verhaal? Om te benadrukken hoe belangrijk een goede begeleiding is voor mensen die het moeilijk hebben!"

Vakantieschakelaar
marleen.ritzen@vakantieschakel.be

Nuray Yasarlar

Nuray Yasarlar

Vakantieschakelaar
info@vakantieschakel.be