Het team Iedereen Verdient Vakantie

Contact Michelle

Michelle Roosenbroeck

Het lievelingsverhaal van Michelle: 'Twee dagen dansvakantie en het leven voelt ànders!' "Dansen brengt veel naar boven, zowel mentaal als fysiek, het is een mooie manier van communiceren."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Kathleen Parewijck

Kathleen Parewijck

Het lievelingsverhaal van Kathleen: 'Een jongere die toneel wil spelen, moet dat kunnen. Wat haar situatie ook is'. “Ik koos voor dit verhaal omdat ik zelf als kind naar de toneelschool wou gaan. Maar ik woonde te ver weg en geraakte er dus niet... Het woord is een sterk middel om je te uiten en om emoties te kanaliseren. Als je in een toneelgezelschap zit, werkt dit verbindend. Je wordt opgenomen in een groep en maak deel uit van een geheel. Een geheel waar je jezelf kan zijn én waar je eens in de huid van een ander kan kruipen."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Karlien Leroux

Karlien Leroux

Het favoriete verhaal van Karlien: 'Nu is het tijd om uit te vliegen'.  “'Iedereen heeft het nodig om iets onbekends te durven doen en vast te pakken.' Het gaat  niet (alleen) over het kamp zelf;  het draait om samen zijn en samen alweer stappen vooruit zetten."

Hubcoach Vakantiebemiddelaars
karlien.leroux@iedereenverdientvakantie.be

Contact Seppe

Seppe Dams

Het lievelingsverhaal van Seppe: 'Pas na de vakantie komen de woorden'. "Dit verhaal was het eerste dat me enorm emotioneel geraakt heeft."

Netwerkverbinder West-Vlaanderen
seppe.dams@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 27

Contact Carine D

Carine De Mesmaeker

Het lievelingsverhaal van Carine:'Dikke Freddy wil ook op vakantie!'  "Het verhaal van Dikke Freddy schetst op een 'onschuldige' en grappige manier de problematiek zo treffend!" 

Netwerkverbinder daguitstappen
carina.demesmaeker@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 04 12

Sarah Ishiekwene

Sarah Ishiekwene

Het lievelingsverhaal van Sarah: 'Reizen: respecteer, waardeer en geniet van wat anders is'. "Vakantie opent je wereld, vriendschap, andere levenswijzes en plekjes om nooit te vergeten. Met elke reis kijk je telkens een tikkeltje anders naar de wereld."

Netwerkverbinder West-Vlaanderen
sarah.ishiekwene@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 04 14

Liesbeth De Schamphelaere

Liesbeth De Schamphelaere

Het favoriete verhaal van Liesbeth: 'Voor de allereerste keer zand tussen je tenen'.  "Omdat ik het zo mooi vind te weten dat er zoveel schone mensen zijn die belangeloos zorg willen dragen voor andere mensen. Omdat ik de blijdschap voel op het gezichtje van Arno wanneer hij voor het eerst de zee over zijn voetjes voelt gaan. Omdat ik zelf altijd enorm veel deugd heb van een dag aan zee en ik dit iedereen gun."

Projectondersteuner Rap op Stap
liesbeth.de.schamphelaere@iedereenverdientvakantie.be

Jeroen Gernaey

Jeroen Gernaey

Het lievelingsverhaal van Jeroen: 'Iedereen heeft recht op vakantie. Voor minder doen we het niet.' "Vakantie zorgt voor een niet te onderschatten mentale adempauze in een veeleisende samenleving.  Het mag daarom niet zijn dat door schuldgevoel en angst voor een  waardeoordeel ze zichzelf dat recht op vakantie en ontspanning ontzeggen. 

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Sabine Van De Velde

Sabine Van de Velde

Het lievelingsverhaal van Sabine: 'Traag'.  "‘Traag’ en ‘ver’tragen in onze hectische en prestatiegerichte maatschappij is een uitdaging door allerlei normen die ons opgedrongen worden.   Vakantie moet er zijn om te vertragen, hoofd leeg te maken, te genieten en de vriendschapsbanden bewuster te beleven. Met aandacht voor mekaar.  En dat verdient iedereen."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Contact Jeroen

Jeroen Marijsse

Het lievelingsverhaal van Jeroen: 'Primeur: 'Vakantieschakel' wordt vliegwiel in netwerk Vakantieparticipatie.' "Er is veel meer welwillendheid dan we denken en dit platform maakt dat mogelijk.”

Themaverantwoordelijke Iedereen Verdient Vakantie
jeroen.marijsse@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 70

Contact Carine G

Carine Geboers

Het lievelingsverhaal van Carine: 'Vakantie kan ook zijn: een pelgrimstocht om jezelf eindelijk te ontmoeten.' "Wat mij steeds enorm treft in ons netwerk zijn de verhalen over moed. Mensen die uit een diep dal zijn geklommen en blijven klimmen."

Netwerkverbinder Limburg
carine.geboers@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03

Els Mostien

Els Mostien

Het lievelingsverhaal van Els: 'Over verontwaardiging, moed en een genereus hart'. "‘Hier mag iedereen zijn’, zo is het maar net. Brenda trekt een streep in het zand door tijd te pakken voor anderen en een verschil te proberen maken. Haar harde inzet voor een zachtere wereld, haar sterke overtuiging én haar persoonlijk parcours. Diep respect. En hoopvol."

Netwerkverbinder
els.mostien@iedereenverdientvakantie.be, tel. 
02 504  04 35

Olivier Loones

Olivier Loones

Het favoriete verhaal van Olivier: 'CreativiTijd: deze gekke tijden maken zoveel zichtbaar’“Ik was aangenaam verrast om te zien hoe de mensen in een periode waar alles onmogelijk lijkt er toch in slagen om inventieve projecten op te zetten.  Soms moet je uit je comfortzone gaan om dingen te ontdekken over jezelf en je omgeving.”

Projectondersteuner steunmaatregelen
olivier.loones@iedereenverdientvakantie.be

Marleen Ritzen

Marleen Ritzen

Het lievelingsverhaal van Marleen: 'Vakantiekansen voor kinderen, doe wat nodig is.' "Waarom dit verhaal? Om te benadrukken hoe belangrijk een goede begeleiding is voor mensen die het moeilijk hebben!"

Vakantieschakelaar
marleen.ritzen@vakantieschakel.be

Wendy Van de Cruys

Wendy Van De Cruys

Het lievelingsverhaal van Wendy: 'Vergeet dementie. Onthoud de mens. Onthoud de verhalen'. "Een verhaal over leven en laten leven, over het zoeken naar oplossingen, over het zien van kansen in plaats van obstakels, over mensen die andere mensen laten gloeien, over oude mensen!"

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Eefje Ransbottyn

Eefje Ransbottyn

Het lievelingsverhaal van Eefje: 'Kom nu maar, gasten, laat de hostel weer bruisen'.  "Ik heb zelf jaren in de hotelsector gewerkt en er iets niets zo leuk als mensen een fijn verblijf te gunnen. Sommigen kijken er maanden naar uit om er eindelijk eens tussenuit te zijn."

Vakantiebemiddelaar
info@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 91

Flora Joossens

Flora Joossens

Het lievelingsverhaal van Flora: 'Iedereen dezelfde kansen voor uitstappen, logisch toch?'. "Vertrekken van inclusiviteit maakt van de wereld een betere plek voor iedereen."

Hubcoach Thema-expertise Iedereen Verdient Vakantie
flora.joossens@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 05 02

Contact Gudrun

Gudrun Willems

Het lievelingsverhaal van Gudrun: 'Verlof voor mijn hersenen'. "Zo mooi omdat de effecten en het belang van vakantie voor mensen met een bepaalde kwetsbaarheid naar de oppervlakte komt in dit verhaal."

Netwerkverbinder Oost-Vlaanderen
gudrun.willems@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 23

Contact Tim

Tim Verwilghen

Het lievelingsverhaal van Tim: 'Kinderen stampen limonademakerij uit de grond'. "Dit verhaal vertelt iets vanuit een positieve benadering, het zoeken van talenten bij jonge mensen uit een sociale doelgroep.Je maakt ze bewust van hun capaciteiten.

Netwerkverbinder provincie Antwerpen
tim.verwilghen@iedereenverdientvakantie.be, tel. 02 504 03 19

Lisa Viane

Lisa Viane

Het favoriete verhaal van Lisa: 'Wandelingen met babbelingske'. Je hoeft helemaal niet ver te gaan om vakantie en ontspanning te ervaren. Het samenzijn, op pad gaan, babbelen met anderen, gids spelen in eigen buurt... Meer hoeft het soms niet te zijn.

Medewerker communicatie
lisa.viane@toerismevlaanderen.be

Dana Rizzuti

Dana Rizzuti

Vakantieschakelaar
info@vakantieschakel.be

Nuray Yasarlar

Nuray Yasarlar

Vakantieschakelaar
info@vakantieschakel.be