Via de vakantiebemiddelaars

Portemonne

Doe de budgetcheck!

Ben je niet zeker of je in aanmerking komt? Doe de budgetcheck! We nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Je kan ons ook een bewijs bezorgen per mail of per post. Vermelding vertrouwelijke informatie. Kijk hier alvast naar ons aanbod. 

Aanvraagformulier

Aanvraagformulieren

Wil je graag een vakantie of daguitstap boeken en kan je niet terecht bij een Rap op Stapkantoor of sociale organisatie? Dan kan je via de vakantiebemiddelaars van Iedereen Verdient Vakantie boeken door de aanvraagformulieren in te vullen.

Vader en dochter

Benieuwd naar de vakanties en daguitstappen in het aanbod? 

Mensen die meedoen. Daar worden wij blij van.

Toeristische partners, Rap Op Stap kantoren, sociale partnerorganisaties en een pak andere actoren die het verschil maken vormen samen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie: een netwerk dat op jaarbasis heel wat mensen die vakantiedrempels ervaren bereikt. De partners verbinden zich op hetzelfde thema: Iedereen Verdient Vakantie! 

Stel je vraag - deel je idee!

icoon met koffer en schakel

Wil je op daguitstap of vakantie, maar ervaar je een drempel? Ben je een partner uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform gaat aan de slag met elke vakantievraag zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat.

Vakantieketen Eva Mouton

Hotel

In 10 stappen op vakantie! Bekijk welke stappen je kan ondernemen om op vakantie te gaan.

Ontdek ons vakantielied

caravan

Garantie op vakantie!

"Pak uw valies en ga op vakantie".

marleenopstap

Vrijheid. De vrijheid om zelf de vakantie te kiezen die bij je past. De vrijheid om zelf te kiezen wanneer je met vakantie wil.