Ontdektoer

Ken jij onze ontdektoers al? We nemen je een dag mee op pad in een bepaalde streek en bezoeken er verblijven en daguitstappen uit ons aanbod. Zo kan jij met eigen ogen het aanbod verkennen.

Op dinsdag 25 april trekken we naar Kortrijk, een stad met een rijk verleden én bruisende toekomst.

Programma:
In de voormiddag (9.30u - 12.30u): jeugdverblijf De Warande en jeugdherberg Groeninghe
In de namiddag (12.30u - 17u): museum Kortrijk 1302, museum Texture, Hostel Focus en Focus Hotel

Je kan een hele of halve dag met ons meereizen.
We spreken om 9.30u af aan het station van Kortrijk
In de voormiddag is er een rolstoeltoegankelijke bus voorzien om jeugdverblijf De Warande en jeugdherberg Groeninghe te bezoeken. Die brengt je ook terug naar het station als je enkel het voormiddaggedeelte volgt.
Volg je enkel het namiddaggedeelte, dan verwachten we je om 12.30u aan jeugdherberg Groeninghe.
Let op: in de namiddag wandelen we van locatie naar locatie.
Wie een hele dag of in de voormiddag met ons op pad gaat, krijgt over de middag een broodje aangeboden.

Goed om te weten

Lieve reminder: dit is een info- en netwerkmoment voor vakantieboekers uit alle windrichtingen. De toer is bedoeld voor vakantieboekers die aanbieders uit het aanbod en collega-vakantieboekers beter willen leren kennen. Omdat we iedereen de kans willen geven om mee te gaan, kunnen er maximum  2 vakantieboekers per organisatie inschrijven. Kan je door onvoorziene omstandigheden toch niet mee? Annuleer tijdig door een mailtje te sturen naar geoffrey.carpentier@iedereenverdientvakantie.be, zodat we nog andere mensen een plaats kunnen geven en geen onnodige (catering)kosten maken.

Ik schrijf me in voor de ontdektoer in Kortrijk voor

Herbeleef de vorige edities

ontdektoer - drie mensen vooraan in een bus

Ontdektoer Westkust

Op 14 juni 2022 gingen we op ontdektoer langs de Westkust. Hier kan je de foto's van deze ontdektoer terugvinden. We willen graag de Peerdevisser, La Rose des Sables en de Barkentijn bedanken voor hun warme en culinaire ontvangst. Bedankt ook aan Toerisme Nieuwpoort voor de brochures.

Vrouw in rolstoel voelt aan bed

Ontdektoer Limburg

Op 25 oktober 2022 gingen we op ontdektoer langs (zorg)verblijven in Limburg. Hier kan je de foto's van deze ontdektoer terugvinden. We willen graag Hoeve Genemeer, jeugdverblijf Breugelhoeve, vakantiehuis Fabiola en vakantiecentrum 't Mechels Bos bedanken voor hun hartelijke ontvangst.