Ontdektoer

Ken jij onze ontdektoers al? We nemen je een dag mee op pad in een bepaalde streek en bezoeken er verblijven en daguitstappen uit ons aanbod. Zo kan jij met eigen ogen het aanbod verkennen.

Voorlopig staat er nog geen nieuwe ontdektoer gepland. Hou deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer info over de volgende editie. Wil je graag een mailtje ontvangen als we een nieuwe ontdektoer organiseren? Vul dan even onderstaand formulier in.

Herbeleef de vorige edities

ontdektoer - drie mensen vooraan in een bus

Ontdektoer Westkust

Op 14 juni 2022 gingen we op ontdektoer langs de Westkust. Hier kan je de foto's van deze ontdektoer terugvinden. We willen graag de Peerdevisser, La Rose des Sables en de Barkentijn bedanken voor hun warme en culinaire ontvangst. Bedankt ook aan Toerisme Nieuwpoort voor de brochures.

Vrouw in rolstoel voelt aan bed

Ontdektoer Limburg

Op 25 oktober 2022 gingen we op ontdektoer langs (zorg)verblijven in Limburg. Hier kan je de foto's van deze ontdektoer terugvinden. We willen graag Hoeve Genemeer, jeugdverblijf Breugelhoeve, vakantiehuis Fabiola en vakantiecentrum 't Mechels Bos bedanken voor hun hartelijke ontvangst.

Groep mensen die uitleg krijgt van gids onder afdak

Ontdektoer Kortrijk

Op 25 april 2023 gingen we op ontdektoer naar Kortrijk. Herbeleef de dag in deze video. Bedankt aan De Warande, Hostel Groeninghe, 1302, Texture, Hostel Focus en Focus Hotel voor de vriendelijke ontvangst.