Doe mee!

Home page header

Netwerk van verschilmakers

Aan de ene kant zijn er de hoteluitbaters, pretparken, musea. Die zijn fier op hun locatie en hun aanbod en geven uit eigen budget korting aan mensen in armoede. Aan de andere kant zijn er sociale organisaties als welzijnsschakels, buurtwerk, jeugdbescherming. Die staan dicht bij mensen in armoede. Iedereen Verdient Vakantie brengt ze samen, bemiddelt, promoot. Korting alleen werkt niet, want dan komt het aanbod niet bij mensen in armoede. Begeleiding alleen, zonder een betaalbaar aanbod van verblijven en attracties, werkt ook niet. We hebben allebei die partners nodig. En dan zijn er nog andere actoren die een verschil kunnen maken. Welk verschil kan jij maken? 

Cartoon van iemand die aan het zonnen is en iemand die een paard aan het strelen is

Geef korting

Wil jij ook het verschil maken en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner en maak het verschil, geef vrijwillig een korting aan mensen in armoede. Iedere partner geeft korting naargelang zijn draagkracht en zo draagt iedereen een steentje bij. Door de goodwill van de partners is er een toeristisch aanbod voor mensen in armoede. Zo bereik je meer klanten en ontdek je nieuwe opportuniteiten. Doe jij mee? 

Cartoon van mensen die voor een hotel staan

Neem zorgen weg

Reizen is voor iedereen. Al heeft de ene persoon net ietsje meer noden en behoeften dan de andere. Met de nodige voorbereiding en een open ingesteldheid kan je daar passend mee omgaan. Een klantvriendelijke en toegankelijke service hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Een onbekommerde vakantie heb je pas als je niet meer hoeft te piekeren over hulpmiddelen, assistentie en/ of verpleegkundige zorg. Voor veel mensen is dat nog altijd de reden waarom ze niet of nauwelijks van hun vakantie kunnen genieten.

2 personen achter bureau met tekstballonnen

Word partner

Wil jij  die ene persoon zijn die het verschil maakt en mensen in kansarmoede een leuke daguitstap of vakantie bezorgen? Word dan partner en maak het verschil, organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede kunnen partnerorganisatie worden. Of start met Rap op Stap, dit is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie en de stap zetten naar zo een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap.

Doe een gift om de meest kwetsbare vakantiegangers ook de kans te geven tot vakantie

Foto van handen in een hart gevormd

Mensen die meedoen. Daar worden wij blij van.

Toeristische partners, Rap Op Stap kantoren, sociale partnerorganisaties en een pak andere actoren die het verschil maken vormen samen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie: een netwerk dat op jaarbasis heel wat mensen die vakantiedrempels ervaren bereikt. De partners verbinden zich op hetzelfde thema: Iedereen Verdient Vakantie!