Neem zorgen weg

Cartoon van mensen die voor een hotel staan

Neem zorgen weg

Reizen is voor iedereen. Al heeft de ene persoon net ietsje meer noden en behoeften dan de andere. Met de nodige voorbereiding en een open ingesteldheid kan je daar passend mee omgaan. Een klantvriendelijke en toegankelijke service hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Een onbekommerde vakantie heb je pas als je niet meer hoeft te piekeren over hulpmiddelen, assistentie en/ of verpleegkundige zorg. Voor veel mensen is dat nog altijd de reden waarom ze niet of nauwelijks van hun vakantie kunnen genieten. We hechten veel belang aan maatwerk en aangepaste noden voor iedere vakantieganger.

Vakantieschakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Ben je een toeristische partner met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform schakelt partners en vakantiegangers aaneen. Om vakantie voor iedereen mogelijk te maken. Vakantievragen, ideeën en aanbod worden meegestuurd in het netwerk. Jij kan hierop reageren. Deze reacties vormen mee de oplossing naar een vakantie zonder zorgen.

Toegankelijkheid

Wil jij je verblijf toegankelijk maken? Dat kan door erkend te worden als een 'Toerisme voor Allen' verblijf. Je levert inspanningen in om iedereen te laten genieten van vakantie door te voldoen aan speficieke criteria voor veiligheid, comfort en hygiëne. Alle centra of huizen die logies aanbieden, kunnen erkend worden, of ze nu uitgebaat  worden door een privépersoon, een vennootschap, een feitelijke vereniging, een plaatselijke (jeugd)groep of een vzw.