iedereen verdient vakantie

brochures

Wil je op daguitstap of vakantie maar heb je een beperkt budget? Ontdek hier welke toeristische partners uit het netwerk een korting voorzien. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of vakantie, maar ervaar je een drempel? Ben je een partner uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform gaat aan de slag met elke vakantievraag zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat.

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Wekelijks verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van partners uit het netwerk die mee vakantie mogelijk maken. 

Het netwerk Iedereen Verdient Vakantie is een uniek netwerk van vakantiegangers, sociale en toeristische partners. Allemaal geloven we in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling: ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Door in gesprek te gaan, ontstaan er nieuwe initiatieven en ideeën om vakantie mogelijk te maken voor iedereen.

 

Pretparken, musea en zwembaden sluiten voorlopig hun deuren

Pretpark

Het Overlegcomité en de Vlaamse regering beslisten dat pretparken, musea en zwembaden hun deuren moeten sluiten tot en met 13 december 2020 in de strijd tegen het coronavirus. 

Veelgestelde vragen coronavirus

Vraagteken
Kan ik mijn vakantie of daguitstap annuleren? Blijft de bemiddelingscentrale bereikbaar? Wij krijgen veel vragen inzake het coronavirus en zetten de belangrijkste vragen even op een rijtje.

Nieuw aanbod

Hotel O'mer Appartementen
Hotel O'mer Appartementen in Blankenberge heeft vier volledig uitgeruste appartementen voor je klaar staan. Of verblijf je liever in een vakantiewoning? Dan is Hoeve Rubrecht in Oudsbergen misschien wel iets voor jou! 

Groeten van Joep uit Sint-Amandsberg!

Joep neemt je elke maand mee op avontuur in Vlaanderen. Deze keer gaat hij op stap met Rita in Sint-Amandsberg, kijk je mee?