iedereen verdient vakantie

brochures

We sturen iedereen op vakantie met het aanbod van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie. Dankzij het partnerschap met meer dan 560 partners is er voor elk wat wils. In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

schakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Ben je een toeristische partner met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform schakelt partners en vakantiegangers aaneen. Om vakantie voor iedereen mogelijk te maken. 

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Elke week verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van vakantiemogelijkmakers. 

Het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie  is een uniek partnerschap. Allemaal geloven we  in de kracht van vakantie.

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Ze wakkeren het vuur aan en creëren vruchtbare grond voor nieuwe initiatieven.

 

#ontdekkingtroef-inspiratiesessies

Regenboog  
Beleef #ontdekkingTROEF op één van onze online inspiratiesessies voor vrijwilligers en beroepskrachten van sociale organisaties in mei of juni.

Veelgestelde vragen coronavirus

Vraagteken
Kan ik mijn vakantie of daguitstap annuleren? Blijft de bemiddelingscentrale bereikbaar? Wij krijgen veel vragen inzake het coronavirus en zetten de belangrijkste vragen even op een rijtje.

Projectoproep Iedereen Verdient Vakantie

Inspiratiedag projectoproep Iedereen Verdient Vakantie 2020
Heb jij een project waarmee je mensen wil helpen hun recht op vakantie waar te maken? Toerisme Vlaanderen lanceert voor de vierde keer de thematische oproep ‘Iedereen verdient vakantie’.

Alternatief aanbod Kazou vzw

Kazou

Kazou volgt de evolutie van de corona-epidemie op de voet werkt aan een extra alternatief aanbod in het binnenland, als alternatief voor de geannuleerde buitenlandse vakanties.

map-gray-bg

Wil je nagaan hoeveel partners dit netwerk telt? We houden het bij op een kaart in Google maps.

ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Klik op de gele bolletjes in de kalender en kom onze plannen te weten!