iedereen verdient vakantie

Aanbod Iedereen Verdient Vakantie

Iedereen Verdient Vakantie is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking of een bijzondere vraag.
Voor mensen die nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar niet zo gemakkelijk kunnen vertrekken.

Ontdek hier welke toeristische partners uit het netwerk een korting voorzien.
Er zijn er ondertussen meer dan 600! In ons aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

cateogorie-daguitstap

Wil je graag een dagje eropuit? Eens een museum bezoeken of met de kinderen naar een pretpark? Of wat dacht je van een kinderboerderij of een waterparadijs? Blader zeker eens in ons aanbod daguitstappen. Je vindt er voor elk wat wils!

Daguitstappen kan je onbeperkt aanvragen.

categorie-georganiseerde

Wil je graag aansluiten bij een groep voor een vakantie waarvan de organisatie en planning helemaal vastliggen? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod georganiseerde vakanties. Tientallen verenigingen organiseren vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen of alleenstaande ouders. Ook hier kunnen de handige zoekfilters van onze website je zeker op weg helpen om een geschikte vakantie te vinden.

Georganiseerde vakanties kunnen maximaal 3 keer per persoon per jaar aangevraagd worden, waarvan maximaal 2 in de zomervakantie.

categorie-vakantieverblijf

Als je liever eens een paar dagen echt op vakantie wil, kijk dan op ons aanbod vakantieverblijven. Dit zijn logies zonder begeleiding, waar je alleen, met je gezin of vrienden terecht kunt. Ook hier is het aanbod heel divers: van jeugdherbergen tot B&B’s, van vakantiewoningen waar je zelf kookt tot hotels waar alle maaltijden zijn inbegrepen. Bedenk zeker wat je belangrijk vindt op vakantie en kijk welk aanbod in aanmerking komt. Via de handige zoekfilters van onze website vind je zeker iets naar je zin.

Voor vakantieverblijven geldt er een limiet van maximaal 14 nachten per persoon per jaar, waarvan maximaal 7 nachten in de zomervakantie

categorie-groeps

Als je zelf met je eigen groep een vakantie wil organiseren, kan je terecht in ons aanbod groepsverblijven. Van slapen in tipi’s tot supermoderne bivakhuizen, het kan allemaal. Denk goed na over de locatie, de periode, de verblijfsformule en de capaciteit, en via de handige zoekfilters op onze website zal je ongetwijfeld een geschikt groepsverblijf vinden! 

schakel

Wil je op daguitstap of vakantie, maar ervaar je een drempel? Ben je een partner uit het netwerk Iedereen Verdient Vakantie met een aanbod of een vraag? Dan moet je hier zijn. Dit platform gaat aan de slag met elke vakantievraag zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat.

verhalendelen

Als er iets is waar we blij van worden, dan zijn het verhalen over vakantie. Om van te genieten en te inspireren. We brengen verhalen die vonken geven en kracht van mensen tonen. Wekelijks verschijnt een nieuw verhaal. Van vakantiegangers en van partners uit het netwerk die mee vakantie mogelijk maken. 

Een netwerk in beweging. Voortdurend.

Binnen het netwerk Iedereen Verdient Vakantie leren partners elkaar kennen en ontdekken ze hoe ze kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelstelling: ‘Iedereen Verdient Vakantie'. Door in gesprek te gaan, ontstaan er nieuwe initiatieven en ideeën om vakantie mogelijk te maken voor iedereen.

 

Veelgestelde vragen

Vraagteken
Hoe weet ik of ik recht heb op sociaal tarief? Kan ik mijn vakantie of daguitstap annuleren? Hoeveel op voorhand moet ik mijn aanvraag indienen? Wij krijgen veel vragen over onze werking en zetten de belangrijkste vragen even op een rijtje.

Inschrijvingen Kazou en JOMBA

Foto van kinderen die boogschieten
Onvergetelijke avonturen beleven deze zomer? Schrijf je nu in voor een Kazou- of JOMBA-kamp via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen - coronavirus

Symbool corona check
Kan je nog op daguitstap gaan? En hoe zit het met de maatregelen voor vakanties? Wij zetten alle huidige maatregelen omtrent het coronavirus voor jou op een rijtje. Daarnaast leggen we je uit hoe je het Covid Safe Ticket kan aanvragen.

Boek je daguitstap of vakantie voor 2022

Rondleiding met gids in Mechelen

Vanaf woensdag 15 december kan je daguitstappen en vakanties aanvragen en boeken voor 2022. Op deze pagina leggen we je uit hoe je dat doet.